Skip to main content

Καλύτερο κολλαγόνο για το δέρμα – Αγορά YouTonics του δέρματος

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που αποτελείται από την πλειονότητα των συνδετικών ιστών του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών, το δέρμα, τα νύχια, οστά, αρθρώσεις, οργάνων και του εντέρου κυτταρική επένδυση. Με άλλα λόγια, το κολλαγόνο είναι ένα σημαντικό συστατικό ενός υγιούς και ισορροπημένο σώμα, και επίσης παρέχει δομή στα κύτταρα του συνδετικού ιστού, καθιστώντας βέβαιο ότι παραμένουν ισχυρές καθώς και οι ευέλικτες.

Παρ ‘όλα αυτά, μετά την ηλικία των 25, άτομα αρχίσετε να παρατηρείτε τα αποτελέσματα της γήρανσης, όπως γέρνοντας το δέρμα, το γαστρεντερικό προσαρμογές καθώς και τις κοινές δυσφορία, σε μεγάλο βαθμό από το βαθμό του κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται με φυσικό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που η γήρανση συνδέεται με την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδες στο δέρμα.

Η διατήρηση των επιπέδων κολλαγόνου σας σε υψηλά επίπεδα είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την προώθηση όμορφο δέρμα, όπως σας ηλικία. Υπάρχουν μεγαλύτερες από 28 είδη του κολλαγόνου, αλλά έχουν 3 κύρια είδη έχουν προσδιοριστεί για να χρησιμοποιηθεί σε τεράστιες ποσότητες από το σώμα. Είδος μου είναι ο τύπος του κολλαγόνου που συνθέτει τα περισσότερα από τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Kind II γενικά σχετίζεται με υλικό χόνδρου, καθώς και Τύπου II λαμβάνει χώρα στον μυελό των οστών και επίσης δικτυωτά κύτταρα, και επίσης συνήθως εμφανίζεται μαζί με Τύπος Ι

Το κολλαγόνο Πλεονεκτήματα: Γιατί χρειάζομαι το κολλαγόνο;

Αν το σώμα σας να κάνει σήμερα, γιατί ενοχλεί την απόκτηση ενός πιο χαπιού ή σε σκόνη; Μόλις μετατρέψει δύο δεκαετίες, το σώμα σας κλείνει σταδιακά την παραγωγή κολλαγόνου από περίπου ένα τοις εκατό κάθε χρόνο. Στη συνέχεια, στο 40, παραγωγής κολλαγόνου σας κλείνει completely– yikes! Το δέρμα σας αρχίζει να χάνει νερό με το χρόνο, η οποία οδηγεί σε ξηρό, απλά δέρματος και την ανάπτυξη των ρυτίδων. Ευτυχώς, μια ερευνητική μελέτη από την Εφημερίδα της Αισθητική Δερματολογία ανακάλυψε ότι τα συμπληρώματα πεπτίδιο οδοντιατρική κολλαγόνου μπορεί να αυξήσει την ενυδάτωση στο δέρμα μετά από μόνο 8 εβδομάδες.

Εκτός από τη διατήρηση της υγρασίας, μια άλλη έρευνα διαπίστωσε ότι η ευελιξία του δέρματος βελτιώθηκε επίσης, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα για ακριβώς πόσο καλά ηλικία. Όταν χάνεις την ελαστίνη, καθώς δεν θα αλλάξει, πτυχώσεις, καθώς και τη χαλάρωση του είδους από το πρόσωπό σας το τέντωμα. Έτσι, ενώ δεν μπορεί να ωθήσει εντελώς τα φρένα για τη γήρανση, ένα εξατομικευμένο ρουτίνα περιποίησης του δέρματος και συμπληρώματα κολλαγόνου θα βοηθήσει σίγουρα, ειδικά για τις γυναίκες άνω των 50 ετών γήρανση είναι υπέροχο και φυσικά, ακόμα και αν μπορούμε να αφαιρέσουμε μερικά μεγάλες γραμμές και περιοχές του ήπατος εδώ και εκεί, δεν πειράζει!

Πλεονεκτήματα κολλαγόνο δεν περιορίζονται απλώς το πρόσωπό σας. Μια ερευνητική μελέτη ανακάλυψε ότι το κολλαγόνο βοήθησε στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας σε μια ομάδα γυναικών μετά από μόλις 3 μήνες. Μετά από 6 μήνες, η διάκριση ήταν ακόμη πιο αισθητή και εύκολα μετρήσιμη. Το κολλαγόνο έχει επίσης εντοπιστεί στην προστασία των κυττάρων στο μυαλό σας από υγιείς πρωτεΐνες που μπορούν να προμηθεύονται από την ασθένεια Αλτσχάιμερ. Είτε ψάχνετε για να έχουν πιο χοντρές τρίχες ή να βελτιώσουν την υγεία το μυαλό σας και ευεξίας, το κολλαγόνο είναι μια πολύπλευρη συμπλήρωμα που θα βελτιώσουν συνολικά την υγεία σας σε διάφορους βαθμούς.

Δέρμα Youtonics – Το καλύτερο κολλαγόνο Ανανέωση και αντι-γήρανση       

Τι προκαλεί το δέρμα μας για να συλλέξει όλες τις ρυτιδωμένο, ξηρό και τραχύς; Λοιπόν, το δέρμα μας βιώνει προσαρμογές καθώς γερνάμε, αλλά και αυτή η αίσθηση είναι συλλογικά αναφέρονται ως γήρανση. Ο γηρασμός είναι μια διαδικασία όπου τα κύτταρα στο δέρμα μας αποτυγχάνουν να αναπαραχθούν σε μια ιδανική ρυθμό, δημιουργώντας το δέρμα να γίνει λεπτότερο και πολύ περισσότερο σε κίνδυνο για εξωτερική πίεση.

Αυτό συμβαίνει καθώς χάνει την ικανότητά της να δημιουργεί ιδανικές ποσότητες κολλαγόνου, καθώς και ελαστίνης. Κολλαγόνου, καθώς και ελαστίνης είναι 2 από ένα από τα πιο κρίσιμα αρχιτεκτονικά υγιείς πρωτεΐνες που είναι υπεύθυνες για την ευεξία του δέρματος μας. Για να επαναφέρετε αυτές τις δυνατότητες υπόστεγο, μια θεραπεία του δέρματος τακτική συμπεριλαμβανομένων αξιόπιστο προϊόν φροντίδας του δέρματος βοηθά πολύ. αντικείμενο τη θεραπεία του δέρματος σας θα πρέπει να έχουν συστατικά που παρέχουν σταθερά αποτελέσματα χωρίς να δημιουργεί κάθε είδους ανεπιθύμητες ενέργειες.

Youtonics κολλαγόνο ανανέωση είναι ένα από ένα από τα πιο συνιστάται προϊόντος από τους επαγγελματίες φροντίδας του δέρματος, καθώς έχει μερικά από τα ισχυρά ενεργά συστατικά που ενισχύουν την υγεία του δέρματος και την ευεξία μέσα σε λίγες μέρες. Youtonics κολλαγόνο ανανέωση θα βοηθήσει σίγουρα να επαναφέρετε την ικανότητα ρίξει το δέρμα σας να παράγει τη βέλτιστη ποσά των ζωτικής σημασίας ένζυμα χωρίς να προκαλέσει κάθε είδους θέματα μακροχρόνια εξάρτηση.

YouTonics κολλαγόνο RenewalFormulated με ένα μείγμα βιταμινών, καθώς και υγιείς πρωτεΐνες επικεντρωθεί YouTonics κολλαγόνο Αναβίωση ενισχύει τη γενική υγεία και ευεξία, αλλά και όχι μόνο το δέρμα σας. Εάν τα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, καθώς και πρωτεΐνες που προσφέρουν στο σώμα σας σε τακτική βάση, την υγεία και την ευεξία του δέρματος, τα νύχια και τα μαλλιά σας ενισχύει με αυτό.

Bauer Διατροφή Επισκόπηση

Bauer διατροφή είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα συμπληρώματα και είναι γνωστή για την ανώτερη ποιότητα τους, καθώς και εμπειρία σε συμπληρώματα. Τα προϊόντα τους παράγονται από Wolfson Berg Limited. Κάθε ένα από τα συμπληρώματα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα του Bauer διατροφή, η οποία είναι το μόνο μέρος για να βρείτε τα προϊόντα τους, είναι FDA εγκριθεί, καθώς είναι κατασκευασμένα από 100% συστατικών φαρμακευτικής ποιότητας.

Στην ιστοσελίδα τους στο διαδίκτυο, που επιπλέον παρέχει μια συνομιλία, ώστε τα άτομα μπορούν να μιλήσουν με ένα ζωντανό άτομο να ρωτήσω ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένα προϊόντα. αρμόδιοι υπάλληλοι διατροφή του Bauer μπορεί επιπρόσθετα να παρέχουν τις γνώσεις τους σχετικά με το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα για τις απαιτήσεις ενός ατόμου.

Από την ιστοσελίδα Bauer Διατροφής στο διαδίκτυο, υπάρχει ένα σύνδεσμο που οδηγεί σε ιατρικούς συμβούλους. Αυτή η συμβουλευτική επιτροπή αποτελείται από τον Δρ Alfred Hasselbacher, Δρ Erling Thom, Δρ Satya, Δρ Ikram Abidi, Γουίλ Ντέιβις και Aurora Barker.

Αυτά μάθουν επαγγελματίες υγείας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία τους για κάθε ένα από τα συμπληρώματα εκτός από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα σε κάθε ένα από αυτά. Κάθε ένα από αυτά οι γιατροί έχει πράγματι την άσκηση φάρμακο για πολλά χρόνια και είναι επίσης σε έναν στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους στο δρόμο προς την καλυτέρευση εαυτό τους με την παραγωγή ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Γιατί να επιλέξετε YouTonics του δέρματος;

Το κολλαγόνο είναι ένα ουσιαστικό διαρθρωτικό ουσία για το σώμα σας, ακόμα βαθμούς της απόκτησης δραματικά χαμηλότερα καθώς γερνάτε. Όταν τα επίπεδα του κολλαγόνου σας πάει κάτω, θα αρχίσουν να παρατηρούν μεγάλες γραμμές, τις ρυτίδες, απώλεια μαλλιών, εύθραυστα μαλλιά και διάφορα άλλα σημάδια γήρανσης. Πολλές έρευνες δείχνουν ότι τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος με το κολλαγόνο μπορεί να βοηθήσει την προώθηση και τη στήριξη της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα.

Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο δεδομένου ότι τα υπάρχοντα κολλαγόνου μπορεί να υποστεί ζημία από έκθεση στο ηλιακό φως, ανεπαρκή τρόπο τις επιλογές ζωής, οικολογικές πτυχές ή κακή δέρματος ρουτίνες. προϊόντα κολλαγόνου αποκατάσταση καθώς και τη βελτίωση του τόνου του δέρματος του δέρματος του προσώπου, εξασφαλίζοντας φαίνεται παχουλό, χωρίς ρυτίδες, καθώς και τους νέους.

Δέρμα YouTonics αναζωογονεί τη γήρανση του δέρματος, χάρη στην πρόσμιξη του υδρολυμένου κολλαγόνου, αντι-οξειδωτικά, βιταμίνες και αμινοξέα. Αντι-οξειδωτικά είναι δημοφιλείς για να προστατεύσει έναντι της δωρεάν ακραίες ζημιές, όμως, επιπλέον προστατεύει από τον ήλιο, την υπεριώδη ακτινοβολία καθώς και οξειδωτική stress– που μπορούμε όλοι ανεπανόρθωτα βλάψει το δέρμα σας. Αυτά τα επικίνδυνα μεταβλητές προκαλέσει φωτο-οξειδωτικές βλάβες, αλλά τα αντιοξειδωτικά στο YouTonics του δέρματος βοηθήσει να απορροφήσει τις ανταποκρίνεται ποικιλίες οξυγόνο που παράγεται, εξασφαλίζοντας σας να διατηρήσει μια νεανική όψη του δέρματος.

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητη για το δέρμα, τα νύχια καθώς και κέντρο ευεξίας μαλλιά, αλλά εξυπηρετεί διάφορους άλλους σκοπούς επίσης. Μια μείωση της παραγωγής κολλαγόνου δεν είναι μόνο να κάνει τους δείκτες γήρανσης πολύ πιο ορατή, αλλά επίσης έχει υποχρέωση σε κοινές υγεία και ευεξία. Το κολλαγόνο είναι το πιο σημαντικό συνδετικού ιστού στο σώμα, καθώς και μία από τις κύριες υγιών πρωτεϊνών σε χόνδρο.

Το κολλαγόνο δρα ως ένα all-φυσικό λιπαντικό, διευκολύνοντας την εύκολη και δυσφορία εντελώς ελεύθερη κυκλοφορία, ωστόσο ομοίως παρέχουν δομική υποστήριξη. YouTonics δέρματος βελτιώνει τη σύνθεση κολλαγόνου, αυξάνοντας την πρόσληψη βιταμίνης C, η οποία είναι γνωστό ότι βελτιώνει τη λίπανση και την ανακούφιση του πόνο στις αρθρώσεις. Ωστόσο, λειτουργεί σε κάθε έναν από τους συνδετικούς ιστούς στο σώμα σας, όχι μόνο στις αρθρώσεις.

Συστατικά

δέρμα Youtonics αποτελείται από βιταμίνες, καθώς και πρωτεΐνες που γίνονται για την ενίσχυση της ευεξίας, καθώς και εμφάνιση του δέρματός σας. Αποτελούνται από:

 • Hydralized κολλαγόνο υγιή πρωτεΐνη: κολλαγόνου αναπτύξει ένα μεγάλο τμήμα της συνολικής υγιή πρωτεΐνες του σώματός σας. Οι κολλαγόνο υγιείς πρωτεΐνες ανακαλύφθηκε στους μυς σας, τα οστά, το δέρμα, αλλά και τριχοειδή. Το κολλαγόνο παρέχει το δέρμα σας που λαμπερό αντοχή του δέρματος και την ευελιξία. Η κατανάλωση δίαιτα πλούσια σε ζάχαρη, υψηλή ποσότητα του ηλιακού φωτός άμεσης έκθεσης και το κάπνισμα μπορεί να καταστρέφουν τα επίπεδα πρωτεϊνών κολλαγόνου. Το κολλαγόνο υγιείς πρωτεΐνες διαφημίζουν υγιεινή και ισορροπημένη επιδερμίδα, καθώς και για τα μαλλιά, ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες του δέρματος και ενισχύει μεταβολικές εργασίες και ενισχύει άπαχο μυϊκή μάζα ιστού σας, αλλά και δύναμη.
 • Οι βιταμίνες Α, Ε, καθώς και C: δέρμα Youtonics περιλαμβάνει βιταμίνες Α, Ε, καθώς και Γ βιταμίνες Μια και Ε βοηθούν την προστασία του δέρματός σας από ζημιές, ενώ η βιταμίνη C αυξάνει την τιμή της υπηρεσίας επισκευής δέρμα σας με τη βελτίωση της παραγωγής κολλαγόνου σώματος . Η βιταμίνη C είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την υγιή και ισορροπημένη εμφάνιση και λαμπερό δέρμα.
 • Αμινοξέα: Αμινοξέα, όπως γλυκίνη, προλίνη, αργινίνη και είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή του κολλαγόνου. Αυτά τα αμινοξέα ανακαλύφθηκε το δέρμα Youtonics του πλούτου και εξασφαλίζουν μια υγιή και ισορροπημένη βαθμούς κολλαγόνου στο διηνεκές, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την κατασκευή ενός υγιούς δέρματος.
 • Γρήγορη Αποφασίζοντας Υγρό Σύστημα αποστολή: δέρμα Youtonics είναι κατασκευασμένο από ένα εξειδικευμένο σύστημα παροχής ταχείας δράσης που θα εγγυάται τη βέλτιστη απορρόφηση του κολλαγόνου, καθώς και τη διανομή του στα κύτταρα του δέρματος σας.

Σκηνοθεσία: Χρήση YouTonics κολλαγόνο Ανανέωση

Ανακινήστε καλά με κάθε μερίδα. Πάρτε ένα μέτρο 30ml μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο για βέλτιστη αποτελέσματα.

Γρήγορη εκτέλεση Fluid Σύστημα παράδοσης: Σε αντίθεση με διάφορα άλλα είδη του στόματος συμπληρώματα κολλαγόνου το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να απορροφήσει μεγάλες ποσότητες για να εξασφαλίσει την απορρόφησή τους, το εξειδικευμένο σύστημα μεταφοράς ταχείας δράσης υγρό YouTonics του δέρματος κάνει ορισμένες απορρόφηση βέλτιστη κολλαγόνο και την ταχεία παράδοση σε κύτταρα του δέρματος σας . Εκτιμώ ότι με ένα δροσιστικό μάνγκο και φρούτα ενδιαφέρον γεύση.

μαρτυρία πελάτη

YouTonics του δέρματος Παρενέργειες

Αυτή η λύση φροντίδας του δέρματος να διατηρήσει το δέρμα αναζωογονεί πολεμώντας με τα προβλήματα, καθώς και σημαντικά προβλήματα του δέρματος. Εκεί σίγουρα θα υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις, καθώς και ζημιές που θα μπορεί να βρεθεί στην διαδικασία της διατήρησης την ελαστικότητα του δέρματος με το να μην ευχαριστεί κάθε είδους χημικές ουσίες ή υλικά πληρώσεως.

Πλεονεκτήματα

 • Γλυκίνη, προλίνη και αργινίνη υπάρχει σε αφθονία.
 • Έχει γρήγορα ενεργεί το σύστημα μεταφοράς υγρών
 • 60 ημέρες διασφάλιση της επιστροφής
 • Ανακατασκευές υγιές δέρμα με έναν πολύ αξιόπιστο τρόπο
 • Η τιμή καθορισμός του δέρματος είναι εξαιρετικά υψηλή
 • Υγιεινή και ισορροπημένη εμφάνιση και επίσης λαμπερό δέρμα λαμβάνεται

Μειονεκτήματα

 • ακριβός στοιχείο
 • Θα έπρεπε να παραγγελθεί με online

Δέρμα YouTonics θα βεβαιωθείτε ότι το υγιές δέρμα θα αναπτυχθεί από την εφαρμογή της σε κανονική βάση. Έχει γρήγορα ενεργεί το σύστημα μεταφοράς υγρών. Η επισκευή του δέρματος, αλλά και η αποκατάσταση θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το δέρμα θα πρέπει να υγραίνεται, έτσι ώστε δεν θα υπάρξει κανενός είδους προβλήματα.

Η υγεία του δέρματος σίγουρα θα βελτιωθεί, ώστε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιτύχει νεώτερο δέρμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Τα πρόωρα σημάδια γήρανσης μπορεί να αντιμετωπιστεί με τον τύπο. σίγουρα θα υπάρξουν ενίσχυση της ευεξίας των μαλλιών, των νυχιών, periodontals και τα μάτια. Η τιμή επισκευή του δέρματος θα είναι επίσης πολύ ενισχυμένη. Θα υπάρξει βελτίωση του συνολικού πλαισίου.

Πού να αγοράσετε YouTonics κολλαγόνο Ανανέωση;

Αποκτήστε YouTonics κολλαγόνο Αναγέννησης με αυτοπεποίθηση και θα είναι διαθέσιμο σε κανένα κίνδυνο, χωρίς ταλαιπωρία των 60 ημερών διασφάλιση της επιστροφής. Να κάνουν χρήση των μοναδικών εξοικονόμηση χρημάτων από την παραγγελία πολυάριθμες δέσμες. Είναι ένα δεν φασαρία, 60 ΗΜΕΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.

Tags: , , , , , , , , ,