Πέος διεύρυνση – Αγορά Sizegenetics

πέος διεύρυνση

Πολλοί άνθρωποι που θεωρούν θεραπείες διεύρυνση πέους έχουν κανονικού μεγέθους πέη, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν τις σωστές διαστάσεις για το σεξ, καθώς και την ούρηση. Οι προμηθευτές δηλώνουν ότι τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των δισκίων, κρέμες, καθώς και συσκευές που εκτείνεται, μπορεί να ενισχύσει το μέγεθος του πέους. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν επίσης τη χειρουργική επέμβαση.

Πρώτα απ ‘όλα, τα αρσενικά θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι το κλειδί για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους βρίσκεται στη ροή του αίματος. Η ενίσχυση της κυκλοφορίας χτύπημα μέσω του πέους μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να πάρει ένα μεγαλύτερο πέος. Για το λόγο αυτό, οι άνδρες ενθαρρύνονται να αποκτήσουν κάποια αρσενικά στοιχεία βελτίωσης πέος που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, όταν σχεδιάζουν να ενισχύσουν το πέος τους.

Φανταστείτε πώς ακριβώς χειρότερα που σίγουρα θα αισθάνονται πραγματικά, αν το φύλο του οργάνου σας είναι λίγο, αλλά και σεξουαλικά ελκυστικό; Όντας ένα από τα θέμα τα πιο κοινά ανδρών, αύξηση του πέους μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Πρακτικά πολλά παιδιά αμφιβολία σχετικά με την αύξηση του μεγέθους τους πέους! Επίσης, δηλώνουν να διασφαλιστεί αν αύξησης του πέους μπορεί να επιτευχθεί με επιτυχία;

Πολυάριθμες μέθοδοι επαύξηση πέος παρακάτω:

 • Εργαλεία έλξης : gadgets Grip ως στόχο να αυξήσει το μέγεθος του πέους από την επέκταση των κυττάρων του πέους. Ένα άτομο τοποθετεί ένα βάρος ή μικροσκοπικά εκτείνονται πλαισίου σχετικά με τις χαλαρό πέος για να το επιμηκύνει απαλά. Σύμφωνα με μια κλινική μαρτυρία από το 2010, διαλυτικά πέους είναι η μόνη μέθοδος βάσει αποδείξεων για επιμήκυνση, και επίσης, τα αποτελέσματα δεν μπορούν να είναι κατώτερης για πέους χειρουργική θεραπεία.
 • Gadgets κενού : Μία συσκευή κενού αποτελείται από ένα σωλήνα που να ταιριάζει πάνω από το πέος. Άντληση αέρα αναπτύσσει ένα κενό που τραυματίζει στο πέος, προκαλώντας να διογκωθεί. Οι άνθρωποι συνήθως χρησιμοποιούν ηλεκτρική σκούπα συσκευές για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, ή στυτική δυσλειτουργία. Δεν ισχυρές επιστημονικές αποδείξεις δείχνουν ότι μπορούν να αυξήσουν διάσταση του πέους.
 • Χάπια, καθώς και κρέμες : Πολλά διαφορετικά χάπια καθώς και κρέμες εγγύηση για την ενίσχυση του μεγέθους του πέους. Συχνά τείνουν να αποτελούνται από διαφορετικές βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, βότανα ή ορμόνες. Δεν υπάρχει στερεό κλινική απόδειξη ότι οποιοσδήποτε μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος του πέους.
 • Χειρουργική επέμβαση πέους : Υπάρχουν δύο βασικά είδη της χειρουργικής επέμβασης βελτίωση πέους. Πέους επαύξηση περιλαμβάνει έγχυση λιπώδη κύτταρα στο πέος. Ο στόχος είναι να ενισχυθεί η περιφέρεια, ή το μέγεθος, σε συνδυασμό με το μέγεθος, σε ορισμένες περιπτώσεις. Η διαδικασία ωτία απειλές. Οι αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να αποτελείται από οίδημα και παραμόρφωση του πέους. Αν μια παρενέργεια είναι ακραία, το πέος μπορεί να ζητήσει την αποβολή. Μια άλλη τεχνική του πέους ενίσχυση περιλαμβάνει μόσχευμα λίπους κύτταρα από άλλο σημείο του σώματος πάνω στο πέος. Αυτό είναι πολύ λιγότερο παρεμβατική και μπορεί να περιλαμβάνει κατά μέσο όρο 2.39– 2,65 εκατοστά μετά από δώδεκα μήνες.

Τι μέγεθος είναι ο μέσος όρος πέος;

Στην Εφημερίδα της έρευνας Urology, οι ερευνητές βρήκαν το επόμενο μεταξύ της ομάδας των 80 ανδρών:

 • Μια συνηθισμένη διάσταση πέος του 8,8 εκατοστά (3,5 ίντσες) όταν πλαδαρή
 • Ένα μέσο μέγεθος του πέους του 12,9 cm (5,1 ίντσες) όταν κάθετος

Η έρευνα βρίσκεται, επίσης, ότι η διάσταση των όρθιο πέος ενός άντρα δεν σχετίζεται με το μέγεθος του χαλαρό πέος του. Αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες των οποίων τα πέη είναι διάφορα μήκη όταν χαλαρή μπορεί να έχουν με παρόμοιο τρόπο μεγέθους όρθια πέη. Δεν υπήρχε επιπλέον καμία συνεργασία μεταξύ των ηλικιών των ανδρών, αλλά και τα μεγέθη του πέους τους.

Η αναζήτηση για σχετικά με το πόσο πολύ το μέγεθος του πέους μπορεί να «μεγαλώνουν» – με το αν είναι ένα «ντους» ή «καλλιεργητή» – αυτό ενισχύθηκε και από μια μελέτη 200 τουρκικές ανδρών, στην οποία «χαλαρή μέγεθος είχε μικρή σημασία στην ίδρυση όρθια μήκος του πέους «.

Η μελέτη για να καθοριστεί το μέσο μέγεθος του πέους αποτελείται από μια ερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2014, η οποία πήρε μια ματιά πάνω από 1.600 Αμερικανούς άνδρες, παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε ανεξάρτητες φυσικές μετρήσεις.

Αντ ‘αυτού, η μελέτη εξαρτάται από τις δικές διαστάσεις τα παιδιά του μεγέθους του πέους. Τα αρχεία μπορεί να σκεφτεί αρκετά αξιόπιστη, παρ ‘όλα αυτά, επειδή οι άνδρες έπρεπε να προσφέρονται προφυλακτικά για να ταιριάζει με αυτό-αναφερόμενη μετρήσεις τους, υποδεικνύοντας ότι κάθε είδους ανακρίβεια θα ήταν σίγουρα έχουν προκαλέσει προφυλακτικά κακή τοποθέτηση.

Η έρευνα βρίσκεται η συνήθης διάσταση πέος να είναι ως εξής:

 • Μέση διάσταση για μία όρθια πέος είναι 14,2 cm (5,6 ίντσες).
 • Μέσος περιφέρεια ενός πέους σε στύση είναι 12,2 εκατοστά (4,8 ίντσες).

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα αυτο-αναφερόμενη όρθια διαστάσεις του πέους ήταν σύμφωνες με searchings για από διάφορες άλλες ερευνητικές μελέτες. Η έρευνά τους προστεθεί η αναζήτηση για το ότι οι συγκεκριμένες διαστάσεις της στύσης μπορεί να επηρεάζεται από τον τρόπο απόκτησης διεγείρεται, όπως το αν ένας άντρας χρησιμοποιεί διέγερση χέρι.

Sizegenetics – καλύτερο στοίχημα για τη διεύρυνση πέους

ενίσχυση πέος είναι κάτι που παίρνει την πλειοψηφία των ανθρώπων που ενδιαφέρονται, ωστόσο, πολύ λίγοι από αυτούς είναι πρόθυμοι να το συζητήσουμε με ειλικρίνεια. Η αγωνία του εμπαιγμού διατηρεί πολλά άτομα μακριά από τη συνομιλία και ποιες είναι οι καλύτερες τεχνικές που θα χρησιμοποιηθεί για τη διεύρυνση του πέους.

Στο πλαίσιο αυτού του σεναρίου η συγκόλληση να γράψει μέχρι σκοπούς για να συζητήσουν τις ανησυχίες σχετικά με τη διεύρυνση του πέους με τη χρήση μιας από τις πιο σημαντικές μεθόδους στην αγορά. Μια κανονική sizegenetics χρήση έχει πράγματι δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλες σχεδόν το 80% των ανδρών που έχουν δοκιμάσει το προϊόν.

SizeGenetics είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να επεκτείνει τη διάσταση του πέους του άνδρα. Όταν η FDA είχε αποφασίσει να αποδεχθεί αυτό το είδος του προϊόντος που θα προσφέρονται στην αγορά, SizeGenetics είναι μόνο ένα από τα πραγματικά πρώτοι για να πάρει approved– και μόνιμα λόγους.

Εκτός από την επέκταση της διάστασης του πέους σας, αυτή η συσκευή είναι επίσης δημοφιλής για χρήση σε καταστάσεις όπως η ασθένεια (σύνδρομο λυγισμένο πέος) του Peyronie και την ΜΙΚΡΟ διαταραχή. Μερικές φορές αυτά τα προβλήματα προκαλούνται από τις ορμονικές ή / και γενετικές ανωμαλίες.

Με SizeGenetics, θα είναι τελικά σε θέση να ενισχύσει το μέγεθος του πέους σας χωρίς να χρειάζεται να στραφούν σε χειρουργικές επεμβάσεις που μπορεί να δείξει ότι είναι επίσης επικίνδυνη ή αγωνιώδη. Η απάντηση σε σας αυτό που φαίνεται να είναι σαν μια μακροχρόνια αναζήτηση είναι τελικά εδώ.

Πώς SizeGenetics έργων

Το εργαλείο SizeGenetics ασκεί μια σταθερή, αλλά χωρίς κίνδυνο δύναμη έλξης για να βοηθήσει το πέος σας all-φυσικό δυνατότητα να αλλάξει και να δημιουργήσουν κάτω από φυσικές επιπτώσεις. Εκθέτοντας το πέος σας σε μια ανθεκτική και σταθερή πίεση λαβή, τα κύτταρα στους θαλάμους πέος αρχίζουν να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται. Αυτό θα ενισχύσει σίγουρα η μάζα ιστό του πέους, επιτρέποντας έτσι το πέος να κρατήσει ακόμα περισσότερο αίμα από ό, τι θα μπορούσε πριν.

Τι σημαίνουν όλα αυτά σε απλή γλώσσα; Αυτό σημαίνει ότι SizeGenetics δουλεύει για μεγέθυνση διάσταση πέος σας, καθώς και να ενισχύσει τις ανεγέρσεις σας στη διαδικασία. Το εργαλείο SizeGenetics ιδρύθηκε από μια κλινική γιατρό που ονομάζεται Δρ Jorn Ege Σιάνα. Αρχικά devloped ως εργαλείο για να βοηθήσει την ανάκτηση ενισχύσεων μετά από surgey πέος, το εργαλείο αυτό έχει πράγματι έκτοτε έκανε χρήση αποτελεσματικά για να αυξήσει το μέγεθος ενός άντρα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η αρχή που εργάζονται πίσω από αυτό το εργαλείο πέος συμπίπτει με εκείνη της σύγχρονης ορθοπεδικής χειρουργικής επέμβασης. Και οι δύο κάνουν χρήση της έννοιας της έλξης. Στην ορθοπεδική χειρουργική θεραπεία για παράδειγμα, η έννοια αυτή γίνεται χρήση της για να επεκτείνει ή να ισιώσει τα δάχτυλα και τα πόδια και επιπροσθέτως χρησιμοποιείται για να αναγκάσει το σώμα να επεκτείνει νωπό δέρμα να καλύψει ζητήματα ιστού του προσώπου.

Γιατί να επιλέξετε SizeGenetics;

Αυτή η καταπληκτική του πέους προμήθειες συσκευή έλξης ποικιλία πλεονεκτήματα που άλλες συσκευές δεν μπορούν. Σε αντίθεση με άλλες επιλογές, Έχει αναπτυχθεί με την τεχνολογία MDA (Multi κατεύθυνσης αλιεία), για να εξασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή από μια συλλογή των γωνιών που θα βρείτε άνετα.

Ως εκ τούτου, παρέχει ένα πλήρες σύστημα ευκολία που σας παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα, χωρίς αρνητικές συνέπειες ή πόνο. Επιπλέον, είναι ιατρικώς δοκιμάζεται καθώς και ταυτοποιήθηκε ως η πιο αποτελεσματική επιλογή για τη διεύρυνση του πέους. Κορυφαίοι κλινική ειδικοί και οι χειρουργοί συμβουλεύουν αυτή τη συσκευή σε όποιον θέλει να ενισχύσει το μέγεθός του.

Διάσημοι ιατρική γειτονιές υποστηρίξει αυτό το εργαλείο ως την πιο αποτελεσματική μη-χειρουργικό σύστημα αύξησης του πέους.

Ποια είναι τα οφέλη της Sizegenetics;

 • Sizegenetics είναι ένα φορείο πέος που έχει επαληθευτεί για να ενισχύσει το μέγεθος από περίπου τρεις ίντσες. Όχι μόνο αυτό, το gizmo έχει επίσης επιλεγεί για τις δυνατότητές της για να ενισχύσει την περιφέρεια του πέους. Αξιοποιώντας SizeGenetics, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πραγματικά τον εαυτό σας να έχει βαθιά διείσδυση που μπορεί να σας ικανοποιήσει, καθώς και το σύντροφό σας επιπλέον στο κρεβάτι!
 • Η κούνια του πέους μπορεί να ενισχύσει το φύλο που σχετίζονται με οργάνου σας. Με αυτό, μπορείτε στην πραγματικότητα η εμπειρία πιο ακραία κορυφώνεται.
 • Sizegenetics μπορεί να σας βοηθήσει με την ισχυρότερη στύσεις. Εκτός αυτού, το μαραφέτι είναι επίσης χρήσιμο για την αύξηση χρονοδιάγραμμα στύση σας για να μπορείτε να διαρκέσει πολύ περισσότερο στο κρεβάτι. SizeGenetics έχει αποδειχθεί ότι συνεισφέρει ουσιαστικά τις αυτές με στυτική ανικανότητα / στυτική. Έτσι, αυτό αποδεικνύει την ευέλικτη φύση του προϊόντος.
 • Το φορείο πέος εφαρμόζεται η μέθοδος έλξης η οποία εκτός από βοηθώντας σας να έρθετε σε διάσταση, εργάζεται για να ευθυγραμμίσει ένα κυρτό πέος. Έτσι, αυτοί που αναζητούν κάτι φυσικό και αξιόπιστο για να καθορίσει πέους καμπυλότητας τους, θα πρέπει να εξετάσει Sizegenetics σίγουρα!
 • Sizegenetics μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσει το φύλο που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη σας. Το στοιχείο λειτουργεί πραγματικά για να ζωντανέψει τη σεξουαλική ζωή σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε αυτές τις έρωτα στιγμές αξέχαστες!

Πώς να χρησιμοποιήσετε SizeGenetics;

Για να είναι σε θέση να επιτύχουν ορατά αποτελέσματα, πρέπει κανείς να φορέσει το SizeGenetics αραίωσης για τουλάχιστον 3-5 ώρες κάθε ημέρα, για ένα ελάχιστο έξι μηνών. Μπορείτε απλά να συνδέσετε τη συσκευή στο πέος σας, καθώς και αφήστε το να κάνει το έργο της. Αν στην περίπτωση που αισθάνεστε πόνο σε κάποιο σημείο, μπορεί να σταματήσει για 1-2 ημέρες στο μεταξύ.

Σημειώστε ότι θα μπορούσε να λάβει, καθώς και να αισθάνονται άβολα για πρώτη φορά άτομα, ειδικά σε όλη τις πρώτες 2-3 εβδομάδες από τη χρήση του. Οι μπάρες επιμήκυνσης μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις σας, ωστόσο, να είστε βέβαιος να μην το υπερβάλλουμε, καθώς μπορεί να αισθάνονται πραγματικά, καθώς περιορίζεται, αλλά και δυσάρεστες.

Έμφαση στην Στόχος σας καθώς επίσης και καθυστερούν με τα μικρά τους πόνους που μπορεί να νιώθετε σαν να το φορέσει. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο SizeGenetics, τόσο πιο γρήγορα ώστε να μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα

 • Το gadget Sizegenetics ισχύει 2.800 γραμμάρια έντασης η οποία είναι κατά 100% μεγαλύτερη από ό, τι κάποιες ολοκλήρωση εργαλεία. Με ακόμη περισσότερες εντάσεις έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα αποτελέσματα πιο γρήγορα.
 • Βλέποντας σε αυτό ότι η συσκευή προσαρμόζεται στη χρήση είναι ένα από τα κύρια κορυφαίες προτεραιότητές τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των καταναλωτών Sizegenetics είναι ένα από τα πιο άνετα επέκτασης έχουν πραγματικά χρήση.
 • Οι γιατροί, οι ουρολόγοι και διαφορετικούς γιατρούς πολύ προτείνουν Sizegenetics. Επιλέγουν Sizegenetics όχι μόνο για την αύξηση, αλλά και για τη θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων όπως η καμπυλότητα και η νόσος Peyronies. Διάφορες άλλες συσκευές αύξησης περιλαμβάνει σπάνια αυτό το είδος των ασφαλιστικών αποζημιώσεων, διότι το ιατρικό προσωπικό σχεδόν προσφέρουν ποτέ τις προτάσεις τους σε απλά κάθε προϊόν.
 • Οι Sizegenetics έχουν εδώ και 20 χρόνια! Με τα χρόνια το gadget τους έχει πράγματι γνώρισε μια σειρά από αναβαθμίσεις για να είναι ακόμα πιο άνετη και αποτελεσματική ως εργαλείο διεύρυνσης.
 • Με πολύ ευνοϊκή μαρτυρίες, καθώς και έρευνες που αντιγράφων ασφαλείας θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα αν βάλετε στο χρόνο, αλλά και την πρωτοβουλία.

Μειονεκτήματα

 • Η Sizegenetics είναι δαπανηρή, αλλά και για κάτι που δεν παράγει immediete αποτελέσματα μπορεί να φαίνεται σαν να χάνεται το δάνειό σας από την πρώτη. Ωστόσο, διατηρούν, καθώς αυτό θα είναι μεγαλύτερη από δαπανήσουν για τον εαυτό της με όλες τις ευχάριστες στιγμές που θα έχετε μπροστά!
 • Αποτελέσματα πάρει κάποιο χρόνο, καθώς και την πρωτοβουλία. Unline χειρουργική θεραπεία θα πρέπει να θέσει σε κάποια σημαντική χρόνο και προσπάθεια δικαίωμα σε αυτή τη συσκευή για να δείτε τα αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε το χρονοδιάγραμμα που δημοσίευσε πάνω για τα αποτελέσματα. Είναι mosting πιθανό να πάρει πολλές ώρες χρήσης αλλά αυτό θα είναι αξίζει τον κόπο τελικά.

Πού να αγοράσετε Sizegenetics;

Για να πάρετε SizeGenetics στο διαδίκτυο, κάποιος πρέπει να εμπιστεύονται μόνο την επίσημη ιστοσελίδα του SizeGenetics. Με αυτό, μπορείτε να ωφελήσετε εντυπωσιακά ποσοστά έκπτωσης επί της τιμής αγοράς της SizeGenetics. Όχι μόνο αυτό, το στοιχείο επιπλέον υποστηρίζεται από την επιστροφή διάσταση μήνα διαβεβαιώσω περίοδο.

Επιπλέον, το προϊόν έρχεται σε 3 διάφορες συσκευασίες για να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που προτίθεται να ταιριάζει στις ανάγκες σας και ταιριάζει και σχέδιο δαπανών σας! Έτσι, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του SizeGenetics σήμερα, και να πάρει το προϊόν σας σε μερικά απλά κλικ!

SizeGenetics™ Value Edition
$199.95
Retail: $274.95
Savings: $75
buy now »
SizeGenetics™ Ultimate System
$299.95
Retail: $499.95
Savings: $200
buy now »
SizeGenetics™ Comfort Package
$249.95
Retail: $399.95
Savings: $150
buy now »